Koulutus on kaiken A ja O!

People raised their hand in a meeting

Päätimme laittaa koko henkilökunnan kertauskoulutukseen. Nyt on ensimmäiset 4 päivää takana (Safe to Play Project taso) ja edessä vielä tarkastajan koulutusosuuden kolme päivää alkavan viikon maanantaista keskiviikkoon.

On uskomatonta, miten paljon asiaa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuuteen liittyykään. Ja kuinka mukavaa oppiminen voi olla, kun on hyvässä seurassa, saa hyvät oppimateriaalit ja on innostava opettaja.

Vaikka koulutus hieman kirpaisee lompakossa, niin sen avulla voimme tarjota asiakkailemme täsmällistä tarkastauspalvelua. Näin alueiden hyödyt voidaan maksimoida, riskit saattaa hyväksyttävälle tasolle ja hallinnoija saa mielenrauhan kun tietää, että vahinko sattuessaan voidaan katsoa vahingoksi eikä kenenkään syyksi.